Träning och hälsa

Träning och hälsa går hand i hand, även om man känner sig nere så kommer man mest troligt att må mycket bättre efter ett träningspass.

På något sätt så utsöndrar kroppen någon from av adrenalin som stärker vår kropp efter en utmattande träning. Man sover oftast godare efter man tränat då kroppen fått arbeta sig trött. Många har idag arbeten där man inte använder kroppen mer än huvudet och det i sig kan vara tröttsamt men inte som en fysisk utmattning där kroppen fått slita lite.

När man tränar så ska man se till så att man tränar rätt, felaktig träning kan ge skador som kan vara tuffa att komma tillbaka ifrån. Lyssna alltid på din personlige tränare som kan detta och som lägger upp ditt träningsprogram. Att skada sig kan hända även om man tränar rätt, vill det sig illa så kan ett korsband eller annat åka på grund av överbelastning eller annat.

Ta hand om dig och din kropp, även om du bara så kan gå någon meter så rör på dig och försök att göra allt som står i din makt att komma tillbaka om du har åkt på en skada och behöver rehabtid för att bli återställd.