Mjuk zonterpi, metamorfos

Det finns en mängd olika alternativa behandlingsmetoder och zonterapi har funnits i tusentals år. Metamorfos betyder förvandling eller transformation och nedan beskriver vi vad mjuk zonterpi, även kallad metamorfos zonterpi, är. 

Zonterpi

Traditionell zonterpi kan hjälpa vid allehanda olika fysiska som psykiska åkommor och svårigheter. Bland annat vid barnlöshet som vi tidigare skrivit om.  Men en metamorfos zonterpi behandling hjälper dig att lösa blockeringar och dåliga mönster genom en mjuk massage på ditt huvud och dina händer och fötter. Behandlingen ger dig kraft och energi och ger dig ork göra dig fri från dina blockeringar.

Genom en metamorfos behandling löses dina blockeringar upp så att det börjar ske positiva förändringar känslomässigt, kroppsligt, mentalt och själsligt. Din livskraft ökar och negativa händelser tar inte samma energi utav dig.

Behandlingen är väldigt angenäm och ger en djup avslappning vilket ger dig en möjlighet att komma i kontakt med din egna naturliga kraft till självläkning.

Som du kanske förstår så används inte Metamorfos zonterapi för att behandla specifika sjukdommar eller symtom utan behandlingen ämnar att lösa upp energiblockeringar vi genom störande minnen och händelser vi utsatts för i vårat liv ända sedan födelsen. Händelser som påverkar oss starkt gör att vi kan fastna i de tankar och känslor det fött och ger oss ett negativt energimönster vilket gör att vi inte kommer vidare och begränsar oss i livet.  Vilket kan leda till psykiska besvär, negativ stress, svårigheter att komma i kontakt med våra känslor, destruktivt beteende eller beroenden av olika slag.

Metamorfos behandling ger dig möjligheten att lösa upp gamla energier och ge dig möjligheten att gå vidare i livet. Det är en behandling som passar alla åldrar och utförs fullt påklädd.