Att hitta sig själv

Att hitta sig själv kan vara något som vi arbetar med hela livet. Det är inte alltid det är så lätt att förstå varför man tänker de tankar som ploppar upp ibland. Ibland kan vi vara väldigt komplicerade varelser och vi kan ibland behöva hjälp med att förstå varför vi mår som vi mår.

Vi försöker komma i form med hjälp av olika träningsaktiviteter. Vissa fungerar det bättre för än andra. För någon så fungerar det med träning på gym medans andra kanske gillar att vara ute i naturen och springa. Att hitta sin träningsform som gör en lycklig är det absolut viktigaste. Du själv känner dig bäst.

Vissa av oss önskar att vi skulle se ut på ett annat sätt och väljer att göra ingrepp som får oss att må bättre. Att förändra sitt utseende kan skapa en helt ny insikt på livet och om detta hjälper till att hitta sig själv så är det en bra väg att gå. Om man känner sig nöjd med sitt yttre så kan man också må bra inombords.

Några av oss kämpar för att hålla sig smal medans andra kämpar för att ta sig upp ur sängen varje dag. Alla är vi olika och olika faller ödets lotter. Att ta vara på varandras egenheter och se människan är viktigt. Vi har aldrig rätt att döma någon annan på grund hur den ser ut eller vad dom presterat.

Ta hand om dig och ta hand om varandra. Genom att sträcka ut en hand och hjälpa någon annan kanske kan hjälpa dig att hitta dig själv.